L’Ajuntament d’Alaior donarà inici a les obres de la fase dos del projecte de la xarxa de sanejament de l’Argentina la pròxima setmana

Després de treure a licitació el passat setembre la fase dos del projecte de xarxa de sanejament de la urbanització l’Argentina, l’Ajuntament d’Alaior donarà inici a les obres la pròxima setmana, començant per l’entrada principal, al costat del zoològic.

Es dotarà així de clavegueram al carrer principal de la urbanització, Ses Vuit Quarterades, que connecta amb els diferents carrers ja executats a la primera fase.
Aquesta segona fase ha estat adjudicada a l’empresa M.Polo per un cost de 267.490 €. Cal recordar que aquest projecte serà finançat a la seva totalitat per l’Ajuntament d’Alaior i el Consell Insular.

A més, durant aquest any també es traurà a licitació la tercera i última fase que tancarà el projecte, perquè el proper any entri en funcionament el clavegueram.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, recorda que el projecte de xarxa de sanejament de la urbanització de l’Argentina és una passa molt important pel municipi, ja que es tracta de dotar de sanejament a totes les zones urbanes que encara no disposen d’aquest.

Aquest projecte va ser una de les propostes que el municipi va presentar a la partida pressupostària del Consell Insular, destinada a millorar els recursos hídrics dels municipis. A més, és una prioritat i un dels objectius principals de l’equip de govern actual, que ja va formar part de les propostes de les passades eleccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.