Previsions astrològiques per Dhanna Astròloga (del 13/01 al 19/01) Per Dhanna Astròloga / TOT Mataró

Àries (21/3 al 20/4)
Segueixes gaudint d’energia per emprendre i obrir portes que fins ara potser et feien por. Et preocupa l’economia de cara al futur i idees una cosa nova per fer-ne front.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Poses energia en el sector relacional i el laboral. Escenaris adequats per aclarir qüestions tèrboles amb la parella. Quant a la feina, et toca moure fitxa, no esperis.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Assumptes vinculats als fills volen actualització. Trobades amb persones amigues faciliten moments entranyables. Mart per Casa III activa la ment i mous tràmits pendents.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
La conjunció de Saturn i Plutó al teu signe, et posa en una situació poc habitual. Aprofita per atendre les necessitats més profundes i per establir objectius materials.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Nous contactes, probablement joves, entren a la teva vida, provinents del sector professional. Notícies de persones del passat. Assumpte familiar demana la teva atenció.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Una persona estrangera t’atrau i cerques apropar-t’hi. Al sector laboral poden donar-s’hi situacions inesperades. Accepta el que vingui amb estoïcisme i sigues resolutiu.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Si tenies algun familiar amb qui hi havia certes discrepàncies, es pot arribar a un acord. Tens interès per formar-te. Et sents de més bon humor i mantens l’esperança.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Sembla que has de resoldre assumptes que arrossegues fa temps i toca passar a l’acció. Algun assumpte de diners et pot fer perdre la son. Organitza’t i estaràs més tranquil.

Bessons (21/5 al 21/6)
Conscient de necessitats alienes, col·labores en l’economia d’algú que t’importa. Mart a Casa VII, demana prudència. Compte fins a deu, abans de discutir amb la parella.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Una de les propostes per aquest any, sembla que pot ser fer esport. Una persona de més edat que tu, pot mostrar el seu interès sentimental. No tinguis pressa i observa.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Si cerques feina, mira noves opcions o canviar de sector. Mous fitxa per millorar la teva situació i ho prefereixes fer en solitari. T’alliberes d’algunes cadenes mentals.

Peixos (Del 20/2 al 20/3)
Un amor que torna. El passat es pot fer present en aquests dies. Molta creativitat i ganes de fer coses que t’omplin. Si tens nens, dies entranyables en la seva companyia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.