Torres i Ponsetí a l’Autonòmic de Làser 4.7

Comença el 2020 competitiu per la vela lleugera i ho fa amb un esdeveniment amb majúscules a Can Pastilla, a Palma, ja què allà es celebra el Campionat de Balears 2020 Làser 4.7, entre demà divendres i diumenge. Un campionat de molta importància perquè és classificatori per fer l’equip Balear per el pròxim Campionat d’Espanya de la classe; fa mitja (rànquing) amb els campionats passats.
I amb representació del Club Nàutic Ciutadella avui mateix han viatjat cap a Mallorca fins a nou regatistes, de la mà del monitor del club, Sebastià Mesquida. Seran a Can Pastilla representant a Es Nàutic: Aitana Cavaller, Laia Mendoza, Jaume Moll, Borja Torres, José Maria de Sintas, Pepe Gornès, Toni Juan, Jack Vinnie i David Ponsetí. Precisament, el menor dels Ponsetí, junt amb Borja Torres, van a Can Pastilla en teoria a defensar la seva classificació, després d’haver estat en el Campionat d’Espanya passat de Melilla. A més, en Es Nàutic esperen alguna altra sorpresa agradable.
Un Campionat de Balears 2020 de Làser 4.7 per el què s’esperen unes condicions de temps variables, un dia de vent més fort i l’altra de menys.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *