Joana Gomila: “Serà complicat que hi torni a haver restaurants a les coves de Baixamar” La reobertura de les coves del port, supeditada als nous usos

Les coves del port de Ciutadella podrien tenir un ús del tot diferent del que havien tingut fins ara, emprades com a restaurants. L’Ajuntament de Ciutadella està redactant un informe tècnic en el qual es definiran els nous usos de les coves del port, on fins fa dues temporades s’ubicaven negocis de restauració. La definició topogràfica de l’espai també és un dels puntals per la reobertura d’aquestes coves, degut que, en aquests moments, no hi ha plànols que defineixin com són en la seva totalitat. La batlessa Joana Gomila es mostra prudent a l’hora de donar una data per posar en marxa les noves concessions d’aquest espai.

En aquests moments, la zona de la murada del port està pendent de dues obres importants. La primera, per part de Ports IB, de manteniment i neteja, que ja es va iniciar l’any passat. I la segona és l’obra de remodelació de l’Ajuntament en la façana nord, que pretén connectar la plaça des Born amb el bastió des Governador, tot recuperant els contraforts de l’antic edifici.

Si t’interessa saber més d’aquesta notícia la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris.

Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.

Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat,  a la nostra llengua i a la nostra cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.