Els palistes del CNC han realitzat els controls físics al Centre de Tecnificació Illes Balears

Neus Riera, Alba Jáimez, Haize Quevedo, Nàdia Salvador, Marc Sans i Iván Zornoza, palistes infantils del Club Nàutic Ciutadella, han participat aquest dissabte matí a Mallorca al XXV Control Físic Infantils de les Illes Balears. A la seu del Centre de Tecnificació Illes Balears, en la Príncipes de España de Palma, els palistes del CNC han realitzat els controls físics de cada any, a principis de temporada, en aquesta categoria de formació. També hi havia companys del CM Mahón.
Aquest control físic és puntuable, ja que després amb aquesta puntuació es suma a la XIX Copa Balear de Promoció 2020 de Piragüisme.
Les proves a Palma de Mallorca han conssistit en salt horitzontal, velocitat 5x10m, flexió de braços, planxa anaeròbica, elasticitat, potència, llançaments de pilotes medicinals de 3kg i resistència general, amb carrera de 2.000 metres.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *