Calendari Laboral 2020: 6 caps de setmana llargs

Just comença l’any i moltes famílies ja es programen les vacances i els possibles viatges a fer, i per açò és important conèixer el calendari laboral d’aquest 2020 que acabam d’encetar.  Enguany, igual que l’any passat hi haurà 12 dies festius, dels quals vuit se celebraran de manera conjunta a tot l’estat.

Als que ja preparen alguna escapada de tres dies tindran 6 possibilitats de fer-ho i és que 5 festius nacionals i un local cauen enguany en divendres o en dilluns.

Dos dies festius comuns, 1 de novembre (Tots Sants) i 6 de desembre (Dia de la Constitució Espanyola), cauen en diumenge, pel que les comunitats autònomes poden desplaçar la celebració al dilluns següent o a un altre dia. A Balears, és el cas del 6 de desembre, ja que la festa es trasllada a l’endemà, 7 de desembre, que cau en dilluns, per la qual cosa es converteix en un pont de quatre dies.

Els vuit festius nacionals que seran festa a tota Espanya aquest 2020 són: 1 de gener (Cap d’Any), dilluns 6 de gener (Epifania del Senyor), el divendres 10 d’abril (Divendres Sant), el divendres 1 de maig (Festa del Treball), el dissabte 15 d’agost (Assumpció de la Mare de Déu), el dilluns 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), el dimarts 8 de desembre (Immaculada Concepció) i el divendres 25 de desembre (Nativitat del Senyor) .

A les Illes Balears s’han marcat com a festius el Dijous Sant (10 d’abril) i el dilluns de Pasqua (13 d’abril). A Menorca tots els municipis han declarat festiu el dia de Sant Antoni (17 de gener), que aquest any cau en divendres, per tant tres dies seguits sense feina. I a Ciutadella, a més de Sant Antoni, evidentment hi ha marcat Sant Joan (24 de juny).

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *