Campionat de Menorca d’Atletisme: 4t Cross de Subaida

Avui diumenge tindrà lloc un dels campionats més esperats de la temporada, el campionat de Cross de Subaida, organitzat per Lo esport amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, el CIME, i la FAIB.

La jornada començarà a les 9.30 amb un cross training, un entrenament popular al qual es pot participar a partir dels 15 anys, sense necessitat de estar federats. La distancia del cross training és de 4km.Els interessats poden apuntar-se allà mateix a partir de le 9h.

A partir de les 10h donarà inici la final de Menorca del cross federat, de totes les categories.

El 4t Cross de Subaida ha estat presentat aquest matí en roda de premsa per Lucien Paul, presidenta de Lo Esport, Pilar Montañés, gerent de Subaida, Sergi Reurer, coordinador de Lo Esport, i Rafel Quintana, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alaior.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *