Actes 8 Març

Gin Xoriguer, a The Drinks Xou de Madrid Fusión

Foto: David Arquimbau©

Després de la seva participació en l’última edició de Fibar, la Fira Internacional Cocktail Bar celebrada a Valladolid el passat novembre, Destil·leries Xoriguer es prepara per a The Drinks Show, la trobada internacional sobre cocteleria i destil·lats que es desenvoluparà entre el 13 i el 15 de gener en el marc de Madrid Fusión.

La destil·leria menorquina se suma a aquesta trobada concebut perquè els professionals de l’hostaleria puguin conèixer novetats i curiositats sobre el món de la cocteleria i dels destil·lats a través de ponències, masterclass i tasts de la mà dels millors bartenders i xefs de l’panorama actual a nivell nacional i internacional.

En aquest sentit, José Carlos Camps i Joan Canals responsable de Màrqueting i Brand Ambassador de la marca, respectivament, seran els encarregats de presentar la proposta de Destil·leries Xoriguer i avançar el menú especial que, en base als productes de la destil·leria menorquina que Angelita Madrid oferirà als seus clients tots els dijous durant aquest hivern.

“El nostre objectiu és continuar amb l’estratègia d’intensificar el coneixement de Gin Xoriguer entre els professionals i el seu potencial en cocteleria en combinació amb altres productes de la destil·leria. Esdeveniments com Madrid Fusió i aliances com la que tenim amb Angelita Madrid, que no serà l’única, contribueixen a aquest objectiu “, explica Camps.

“Demana-ho amb Xoriguer”

En aquest sentit, amb la seva participació en cites com Fibar Valladolid o Madrid Fusión, aliances amb establiments de referència o l’organització esdeveniments, Destil·leries Xoriguer aprofundeix en la seva estratègia de promoció del seu producte més icònic, Gin Xoriguer, portada a terme des de la primavera passada sota el lema “Demana-ho amb Xoriguer”. L’estratègia pretén incentivar el consum d’un producte nacional de qualitat i versàtil, elaborat de manera tradicional, amb un sabor autèntic i diferent, i distingit per tot això amb la indicació geogràfica ‘Gin de Mahón’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.