Sira Veiga del restaurant Sa Pedrera des Pujol, segon premi a la rebostera revelació a Madrid Fusion

La rebostera del restaurant Sa Pedrera des Pujol, a Sant Lluís, que regenten Dani García Mora i la seva esposa Núria Pendàs, ha estat elegida avui capvespre a Madrid Fusión la segona millor rebostera de restaurant d’Espanya en el concurs on hi han participat els sis finalistes elegits prèviament.

Veiga ha elaborat el postre “Revolució del Formatge” que ha estat merèixedor d’aquest important reconeixement que arriba quan hi manquen pocs dies perquè Menorca rebi en títol de Regió Europea de la Gastronomia 2022.

Amb aquest premi, Menorca segueix sumant reconeixements en el món gastronòmic i es consolida el moviment de la nova cuina menorquina, que de segur té encara molt a dir i a seduir.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *