Els palistes del CNCiutadella, tercers al Trofeu Sant Sebastià 2020

Un dissabte realment per a enmarcar el que van viure ahir el grup de més de 20 palistes del Club Nàutic Ciutadella que van participar en el Trofeu Sant Sebastià 2020 de piragüisme, en el preciós Parc de la Mar de Palma de Mallorca. Els representants d’Es Nàutic dirigits pel director tècnic, José L. Moles, firmaven una tercera plaça final per equips sense precedents, sumant 290 punts i acabant només per darrera del guanyador, RCN Palma, i del RCN Port de Pollença.
Dins d’una actuació en general espectacular dels palistes del CNC, destacar de dissabte les primeres places sembrades per Berta Sans en Benjamí Dama i d’Albert Febrer en Aleví Homes B. També, flamant segona plaça final per a Miquel Llompart en Benjamí Home i les terceres posicions i també podi per tant per a Marc Sans (Infantil Home A), Josep Marquès (Júnior Home) i dels veterans Toni Moll (40-44 anys) i de Jospe M. Marquès (50-54 anys).
En resum, brillant posada en escena en aquest 2020 del CN Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *