Domini d’Es Nàutic en un Trofeu Sant Antoni 2020 marcat pel mal temps

Finalment no ha pogut ser i com a mesura de seny i precaució el comitè de regates ha decidit que aquest diumenge no es celebrés la segona i darrera prova del Trofeu Sant Antoni 2020 que organitza el Club Nàutic Ciutadella. L’amenaça de molt mal temps a Menorca i a les Illes Balears en general, amb avís inclòs d’alerta taronja, ha dut Es Nàutic a deixar les coses tal i com van acabar dissabte, després d’aconseguir celebrar quatre proves, davant el que es veia que vindria pe la jornada de diumenge.
Finalment, i sense la flota a la mar aquest diumenge, domini del club amfitrió, CN Ciutadella, en la majoria de classes presents en el Sant Antoni 2020, amb bona participació i que ahir dissabte es vivia curiosament amb la mar remenada, poc vent del sudoest i ventada per els més lleugers de pes. Els regatistes del CNC Toni Mesquida i Maria Gornès en Optimist i José Mª de Sintas i Aitana Cavaller en Làser 4.7, han estat els protagonistes i dominadors en masculí i femení d’aquesta edició d’enguany. Mesquida ha estat el millor absolut i també en sub13, davant Sergi Pons (CN Villacarlos) i Joan Sosa (CM Mahón) i Maria Gornès, millor fèmina i tercera en sub 16, darrera Bernat Soler (CN Ciutadella) i Ignasi Bettiol (CN Villacarlos). En sub 11, triomf de Neus Soler (CN Ciutadella) i segona Joana Pérez (CM Mahón). En Optimist D, primer i segon, Gabriel Riaño i Alejandro Vidal, els dos del CM Mahón i tercera, Sofia Calafat, del CN Ciutadella.
I en la classe Làser 4.7, també triomf del local José Mª de Sintas (CNC) i de la seva companya de club Aitana Cavaller, en dones, a més de ser quarta general. De Sintas acabava per davant Guiem Sintes i Jesús A. Flórez, del CM Mahón.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *