La mar, protagonista del nou cicle de cinema de la Reserva de Biosfera

El cicle CineMar, impulsat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera i el Festival de Cinema de Menorca comença aquest febrer amb projeccions i activitats per a tots els públics. Enguany es compta també amb la participació de la Fundació Marilles i la vocació d’estendre el cicle durant tot l’any.

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera i el Festival de Cinema de Menorca presenten una nova edició del cicle Cinema&Biosfera iniciat el 2019. Sota el nom de CineMar, el nou cicle de cinema de la Reserva de Biosfera de Menorca tindrà la mar com a protagonista, i donarà continuïtat a l’objectiu d’apropar la reserva de biosfera a la ciutadania a través de l’audiovisual.

CimeMar arrenca aquest febrer amb projeccions i activitats per a tots els públics, i amb dues novetats. Enguany es comptarà amb la participació de la Fundació Marilles i la vocació d’estendre el cicle durant tot l’any.

L’ampliació de la Reserva de Biosfera cap a la mar i la recent declaració de la reserva marina de l’Illa de l’Aire, han estat els motius que han portat a dedicar aquest nou cicle a la mar. L’objectiu és donar a conèixer la dimensió marina i costanera de la reserva de biosfera i apropar la ciutadania a la mar a través de l’audiovisual en un cicle de cinema per a tots els públics. Ja hi ha tres sessions programades entre febrer i abril i en els pròxims mesos es faran públiques noves projeccions.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.