No es suspenen les classes als centres educatius Balears però es demana precaució degut a les condicions meteorològiques adverses

La Direcció General d’Emergències i Interior (112) ha activat l’alerta taronja per avui, 20 de gener, per forts vent i pluges a Menorca, Eivissa i Formentera i Serra de Tramuntana, Nord i Nordest de Mallorca.

Des de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, d’acord amb les alertes previstes, s’ha informat els centres educatius de les Balears que no es suspenen les classes.  Així i tot, es recomana no programar activitats a l’exterior i  seguir l’evolució de les alertes a l’enllaç: http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/avisos?w=hoy&k=bal

En el cas de que canviïn les condicions meteorològiques i sigui necessària la suspensió de l’activitat lectiva s’informarà per les vies habituals als centres educatius.

Així mateix s’ha recordat als centres que cal seguir els consells sobre fenòmens meteorològics del Decret 106/2006, de 15 de desembre (BOIB, núm. 9 ext. de 17 de gener de 2007).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.