El 80% de les empreses dedicades al “Coliving” a Espanya disposaran de més de 250 llits a 2021

El coliving seguirà creixent a Espanya durant els propers dos anys. Es preveu que el 80% de les empreses dedicades a oferir aquest servei disposaran d’una mitjana de 250 llits lloguer a 2021. En l’actualitat, la mitjana de la majoria d’aquestes empreses se situa en 90. L’alta rendibilitat entre el 15% i 20% que ofereix aquest model de negoci als propietaris sumat a la quantitat de joves que arriben cada any a les principals ciutats espanyoles a la recerca d’experiències de vida expliquen el creixement accelerat de el sector.

En aquest context, l’interès dels inversors per aquest tipus d’actius també creixerà de forma exponencial en aquest període de temps. Per a mitjans de l’any que ve, es preveu un increment de l’40% pel que fa a propietats d’aquest tipus es refereix i es calcula que el percentatge augmenti encara més d’aquí a dos anys i mig, sobretot a Barcelona ia Madrid per ser les ciutats que reben més estudiants o joves que treballen freelance.

Laia Comas, CEO d’Inèdit Barcelona, ​​la startup immobiliària que ofereix allotjament a estudiants i professionals estrangers que vénen a cursar els seus estudis i/o a treballar a Barcelona, ​​destaca que “el coliving és una modalitat de lloguer que va arribar per quedar-se i que cada any està més desenvolupada a Espanya, especialment en ciutats com Madrid i Barcelona que són les que reben més públic estranger. El servei que s’ofereix no solament busca simplificar la vida de l’inquilí, sinó que busca crear comunitats i espais d’intercanvi cultural dins el mateix edifici amb gent de diferents nacionalitats “.

Les persones que trien viure sota aquesta modalitat no busquen estabilitat en un lloc físic determinat perquè busquen estímuls o canvis constants i van créixer en el ple desenvolupament de l’economia col·laborativa, que promou compartir serveis, a més de brindar facilitats. A més, la inseguretat laboral d’aquests temps els exigeix ​​a estar més preparats i ser propensos a emprendre molt més aviat que les generacions anteriors.

Creixement de l’empresa

Actualment Inèdit Barcelona té 20 pisos, que representa un total de 108 habitacions i 128 places individuals. De cara al 2020, l’objectiu principal és consolidar-se i ampliar mercat cap a altres ciutats pròximes a Barcelona, ​​podent augmentar un 20% el seu volum de negoci i arribar a les 250 places en el període d’un any i mig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca