La Policia Nacional deté un home després de realitzar fins a vuit fets delictius El detingut se l'investiga per quatre robatoris amb força, un robatori amb força en grau de temptativa, dos delictes lleu de furt i un delicte d'estafa en grau de temptativa

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció d’un home de 42 anys d’edat per cinc delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa, dos delictes de furt i un delicte d’estafa en grau de temptativa, produïts entre el mes passat i l’actual.

La Policia Nacional després de tenir coneixement dels fets van començar una sèrie d’investigacions per a l’aclariment dels fets, aconseguint, després de diverses gestions, la identificació de l’presumpte autor.

Una vegada que tenia identificat a el presumpte autor dels fets, els agents van començar a realitzar altres sèries d’investigacions tendents a la localització del mateix.

Finalment i després de diversos dies de recerca, dimecres passat es va procedir a la seva detenció, passant a disposició judicial a l’endemà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *