VOX molest pels dibuixos feministes de l’IES Josep Miquel Guardia d’Alaior

VOX Menorca ha mostrat el seu malestar per uns dibuixos de temàtica feminista pintats a les parets de pati de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior fruit d’una activitat organitzada per l’institut en el Dia Contra la Violència de Gènere. Uns dibuixos i uns missatges, que segons VOX, culminen amb el símbol feminista, totalment improcedent en un centre educatiu.

“Ens sembla un disbarat que en un espai públic i més en un col·legi, es faci exaltació de l’feminisme radical. És una nova mostra, molt evident, d’adoctrinament. És un exemple més de com en els nostres col·legis s’està picant als nostres fills en qüestions morals i ideològiques que molts no compartim. És lògic que molts pares estiguem demanant l’aplicació del pin parental per evitar que els nostres fills siguin bombardejats en el propi col·legi amb la ideologia de gènere, el feminisme radical, amb aberracions sexuals, amb que no són homes o dones fins que ells mateixos ho puguin triar, o que l’heterosexualitat és una anormalitat. Necessitem un sistema de protecció davant d’aquests excessos que la cultura progre ens vol imposar “, ha assegurat el portaveu de la formació, Antoni Camps.
VOX Menorca presentarà una queixa davant la Delegació d’Educació a Menorca i sol·licitarà l’esborrat dels dibuixos feministes de l’IES Josep Miquel Guàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.