El Dia d’Alaior emociona a FITUR Alaior ha estat  protagonista de FITUR amb la celebració del Dia d'Alaior, el multitudinari acte en què l'Ajuntament d'Alaior i els seus co-expositors han presentat tota la magnífica oferta cultural, artística i turística a el públic.

Molts han estat els cares conegudes de el món de l’espectacle i la televisió que s’han donat cita al Dia d’Alaior. José Manuel Parada, José Carabías (el recordat “monstruo de Sancheztein”), Rappel, Pepe Ruiz, Maria Olga Ramos, Jorge Roelas, Edith Salazar, Tony Antoni o Caco Senante són només alguns dels personatges que han volgut donar suport a l’municipi en aquest important dia, a més de professionals, directius de el sector turístic, representants i autoritats nacionals i regionals.
La presentació ha començat amb el famós ‘Primer toc de fabiol’, dut a terme per Lito Vinent, fabioler de les festes de Sant Llorenç, moment que ha commogut i ha posat la pell de gallina no només a tots els menorquins allà presents sinó també a tots els que no coneixien aquest especial moment que dóna inici cada any a la festa major d’Alaior.
José Luis Benejam, alcalde d’Alaior, ha començat la seva intervenció agraint a totes les empreses del municipi que han fet possible aquesta aventura. Benejam s’ha dirigit directament a totes les persones que s’estan plantejat anar a Menorca i visitar Alaior, per donar-los motius suficients per emprendre el que seria un apassionant viatge. ‘Si Alaior es caracteritza per alguna cosa és precisament per ser una societat activa, bressol d’emprenedors, artistes, però sobretot gent bona’, ha afegit Benejam.
En el Dia d’Alaior també s’ha presentat el vídeo promocional del municipi creat especialment per promocionar el municipi a la Fira, vídeo rodat per tot el casc antic de la vila i les zones costaneres i el camp de l’municipo, Son Bou i Cala en Porter, i que ha meravellat el públic per les bellíssimes imatges projectades.
A més, els assistents també han pogut degustar producte típic alaiorense com les ‘pastes’ de Ca na Maru, sobrassada, ‘carn i xua’, Formatge Coinga, Licors Biniarbolla i vi de les bodegues Torralbenc.
Alaior ha causat sensació a FITUR deixant molt alt el municipi i a tots els que en ell resideixen. La marca Alaior s’obre camí posant l’accent en la seva autenticitat, la impressionant xarxa de jaciments arqueològics, el més acurat servei a l’visitant i la seva gent. Alaior és vida, pura Menorca.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *