Podemos Illes Balears assisteix a FITUR per reclamar un model més sostenible Antònia Jover i Lucía Muñoz assisteixen a la Fira de Turisme i visiten l'estand de les Illes Balears, on reclamen més sostenibilitat en el sector i que es tingui en compte als treballadors

Les diputades de Podemos Illes Balears al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, han assistit a Fitur on han pogut conversar amb diferents representants del sector turístic de les Illes Balears i els han traslladat la necessitat de millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores al mateix temps que es busqui un model més sostenible.

“Els treballadors de les Illes són els que han aportat la major part dels beneficis d’aquest sector, per això mereixen vides dignes, salaris estables i feines segures. La pujada del Salari Mínim Interprofessional a 950 euros contribueix al fet que els treballadors d’aquest sector, les cambreres de pis, els cuiners i la resta de persones que hi fan feina, puguin tenir la possibilitat de tenir una vida digna”, ha explicat Jover al mateix temps que ha indicat que Unidas Podemos, des del Congrés dels diputats, “farem feina en aquesta línia”.

Per la seva banda, Muñoz ha explicat que “la ploma dels hotelers durant aquesta legislatura no serà la que escrigui les normes”. “Ja hem vist amb la reacció d’Escarrer davant la pujada del SMI que no li ha agradat molt. No tots els hotelers pensen igual i creiem que aquesta actitud no és del tot apropiada per tal de construir un model turístic de qualitat i d’impacte baix, que és el que ens convé a les Illes”, ha assegurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *