Renovació de l’enllumenat públic de l’avinguda de Cales Piques

L’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat una actuació que permetrà renovar la lluminària i tota la instal·lació elèctrica de l’avinguda de Cales Piques i Pont d’en Gil, a la urbanització de Cala’n Blanes.

Aquest projecte és fruit d’un conveni de col·laboració aprovat a la darrera Junta de Govern de l’any, celebrada el passat 18 de desembre, entre el Consorci de Residus de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella a través del Departament de Manteniment i Millora de la via pública.

L’actuació suposarà la substitució de 56 punts de llum (tant lluminària, com bàculs, com tota la instal·lació elèctrica), un fet que implicarà, a més, un estalvi energètic força important, sobretot tenint en compte que aquesta avinguda era la zona on els fanals eren més antics i el consum energètic era del més elevat del municipi.

Cal destacar, en aquest sentit, que els bàculs d’aquesta avinguda estaven en males condicions, i amenaçaven perill per possibles caigudes, i de fet existia una demanda reiterada per part dels veïnat de la urbanització en el sentit de canviar-los per uns de nous, una petició que aquesta vegada s’ha pogut atendre. 

Aquesta intervenció compta amb un pressupost de sortida de 307.041,14€, i s’executarà directament per part del Consorci de Residus, a proposta de l’Ajuntament de Ciutadella.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *