Una persona major salva la vida a un incendi gràcies a la seva cuidadora L'incendi ha ocorregut aquesta matinada a Ciutadella

A a les 2:45 hores la Policia Local de Ciutadella rebia avís d’incendi molt greu al carrer Miquel Eugèni Caimaris de Ciutadella, on totes les unitats de la policia local de servei han acudit al lloc i s’ha passat avís als bombers del parc de Ciutadella.

A l’arribada de la primera unitat han trobat un incendi que les flames sortien per una finestra del 1r pis i afectava als pisos superiors. Al pujar les escales han trobat dins el pis a una senyora major de 92 anys que està impedida físicament i la seva cuidadora que la intentava treure del pis entre flames i fum. També hi havia la vesina que ens ha telefonat que és la vesina de la porta del davant del pis incendiat. Amb l’ajuda del policies locals han pogut refugiar a tothom dins el pis del davant per fugir de les flames, fum i de la gran temperatura que hi havia. S’ha passat avís al Samu061 ja que la senyora major presentava cremades greus i insuficiència respiratòria.

Quan han arribat els bombers han pogut fer una pantalla d’aigua i amb aquesta protecció i amb ajuda de la resta d’agents del torn nit han pogut entre tots ells amb d’una cadira evacuar a la senyora de 92 anys ferida fins l’ambulància on ha estat atesa pel metge del Samu061. També s’ha ates a la cuidadora de 57 anys natural de Cuba.

Els agents mentre els bombers iniciaven les tasques d’extinció de l’incendi han col·laborat en l’evacuació de la resta de vesins de l’immoble. A resulta d’aquestes tasques dos agents de policia local han estat ingressats posteriorment a clínica Menorca per problemes respiratoris. Ja han rebut l’alta hospitalària i esperam poder avaluar la seva evolució en les properes hores.

A les 8 hores del matí s’ha fet un inspecció tècnica per part de l’àrea d’urbanisme de l’ajuntament de Ciutadella i s’acorda apuntalar el pis per part de la mateixa brigada municipal a fi de prevenir perills estructurals metre l’edifici es va refredant.

Familiars de la senyora afectada estan assabentats i inicien tràmits amb les possibles companyies d’assegurança. També inicien gestions amb els serveis socials municipals al no tenir fills ni familiars directes la senyora de 92 anys afectada, i que a més a més ja es trobava impedida físicament i ara no té cap recurs propi per poder viure en el moment en que es pugui recuperar de les lesions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *