Yllanes demana al Govern central que reguli el joc Online També ha sol·licitat que a la propera llei estatal de canvi climàtic es tengui en compte el fet insular

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha remès una carta al ministre de Consum, Alberto Garzón, on a més de felicitar-lo pel seu càrrec, li ha demanat celeritat a l’hora d’elaborar una nova regulació en el sector del joc orientada a la limitació de la publicitat del joc i de l’activitat del sector del joc en línia.

Yllanes recorda que des del Govern de les Illes Balears ja s’han posat en marxa mesures importants per tal de regular l’activitat del joc com la suspensió durant dos anys de la concessió d’autoritzacions per a l’obertura de nous establiments o la creació de l’Observatori del Joc en línia. Així i tot, el vicepresident fa esment a la carta dirigida al ministre Garzón de la necessitat d’abordar les “zones obscures a les quals la legislació autonòmica no pot arribar” com per exemple el joc online.

Per altra banda, Juan Pedro Yllanes ha tornat a insistir en la necessitat d’una llei contra el canvi climàtic a la carta remesa a la ministra de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera, a la qual també li demana que tengui en compte les especificitats del territori insular que recull la Llei de Canvi Climàtic de les Illes Balears.

Així mateix, el vicepresident ha enviat missives als titulars d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i de Ciència i Innovació, Pedro Duque, destacant el sobrecost que suposa el fet insular pel que fa a competitivitat amb relació a altres zones de l’estat.

Amb aquestes quatre cartes, Yllanes vol posar-se a la disposició dels ministeris que tenen una relació directa amb les competències de la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, per poder donar passes conjuntes per millorar polítiques concretes. Amb aquesta intenció, a totes elles es demana una reunió bilateral en un termini breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *