La Conselleria d’Agricultura participa per primera vegada amb estand propi en la fira HORECA La cuinera Maria Solivellas farà una xerrada sobre la importància de cuinar amb productes de proximitat

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació participa, del 3 al 5 de febrer, en la fira HORECA Mallorca, que se celebrarà al Velòdrom Illes Balears. Ho fa per primera vegada amb estand propi. Es tracta d’una fira dirigida a professionals del sector de l’hoteleria, la restauració i el servei de menjars. L’objectiu de la participació en la fira és promocionar entre aquest sector els productes locals, fomentar-ne el consum responsable i facilitar la informació dels productes. La implicació del sector de l’hoteleria i de la restauració és molt important per mantenir l’agricultura, la pesca i el sector agroalimentari de les Balears.

L’estand institucional s’oferirà als diferents consells reguladors per tal que puguin exposar material informatiu dels seus productes a manera de fullets, dossiers, targetes de visita, etc. Hi participaran les IGP Ensaimada de Mallorca, IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ametla de Mallorca, la DO Oli de Mallorca, la DO Oliva de Mallorca, la DO Formatge Mahón-Menorca, la DO Binissalem, la DO Pla i Llevant, Vi de la Terra Mallorca així com també tomàtiga de ramallet i pebre de tap de cortí.

També ofereix un espai reservat amb la finalitat que els consells reguladors puguin dur a terme reunions amb els clients. Es podran celebrar reunions els tres dies d’11 h a 14 h i de 16 h a 18 h.

Per això, s’ha organitzat per al pròxim 5 de febrer, de 12.15 h a 13 h, una xerrada a càrrec de la cuinera mallorquina Maria Solivellas. «Cuinant el territori» reflexionarà al voltant de la importància de cuinar amb productes de proximitat des de diversos punts de vista, tant des de la sostenibilitat com des del punt de vista nutricional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.