Bauzá carrega contra la vicepresidenta Ribera per les seves “irresponsables” declaracions sobre el transport aeri L'eurodiputat de Ciutadans (Cs) José Ramón Bauzá assegura que la vicepresidenta "busca criminalitzar la indústria i als clients del transport aeri"

03 Dec 2019 – Brussels, Belgium – MEP José Ramón Bauza pictures in the EP premises in Brussels. © Jan Van de Vel/ BR&U

El portaveu de Transport del grup liberal Renew Europe al Parlament Europeu, José Ramón Bauzá, s’ha mostrat molt crític amb les paraules de la vicepresidenta Ribera, que va assegurar que “qui viatja en avió és perquè té més recursos o són bitllets sufragats per l’empresa “.

Per Bauzá, les declaracions de Ribera són “irresponsables” i “la seva desafortunada retòrica busca criminalitzar la indústria del transport aeri” però també “als usuaris de l’avió pel simple fet d’exercir la seva llibertat com a ciutadans amb necessitats de desplaçament”.

L’eurodiputat considera que “la criminalització del sector de l’transport no només arruïna camioners o pilots”, sinó que també “porta a la fallida directa a el comerç interior, a les nostres exportacions” i, per descomptat, “a regions insulars com les Balears o Canàries on l’únic mitjà de connexió ràpid i factible amb l’exterior és l’avió “.

Bauzá ha subratllat que “les institucions europees han de allunyar-se dels postulats populistes que veuen al transport com una amenaça” al temps que “dissenyen i implementen una estratègia per al sector que impliqui inversió en noves tecnologies i combustibles alternatius” amb l’objectiu de “reduir emissions “. “Prohibir, assenyalar i criminalitzar mai és la solució”, ha afegit el portaveu, “és la nostra responsabilitat que tant els governs dels estats membres com la Comissió Europea així ho entenguin”, ha conclòs Bauzá.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *