Dissabte, taller per aprendre a empeltar arbres de fruita as Viver del GOB

Dissabte que ve, 1 de febrer a les 10 h, explicarem com empeltar arbres de fruita as Viver del GOB. Joan Genestar, expert empeltador, ens contarà els secrets d’aquesta tècnica que ens permet reproduir les nostres varietats preferides. És un taller públic i gratuït, coincidint amb la temporada de plantació d’arbres fruiters, que també podeu trobar al Viver.

Per reproduir les varietats d’arbres de fruita no es pot fer d’altra manera que empeltant un peu d’arbre resistent i compatible amb la varietat que volem. És una tècnica sorprenent i casi màgica, que requereix de coneixements precisos. S’explicaran al taller i s’intentarà resoldre els dubtes i problemes al respecte dels assistents.

Som ara en plena època de podar i plantar els arbres de fruita. Al Viver trobareu una àmplia selecció de varietats locals: Pomeres, pereres, pruneres, cirerers, nisprers, albercoquers, ametlers, magraners, figueres, codonyers…
El Viver de plantes de Menorca del GOB obre cada dia de 10 a 13:30 h. Està situat a Maó, a la carretera de l’aeroport, davant l’antiga nau de Mestral. Us hi esperam.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.