La Conselleria d’Agricultura organitza una ponència i un tast de vins a la Barcelona Wine Week El sommelier del Grup Santi Taura, Joan Arboix, explicarà els trets singulars de quatre vins de Mallorca

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació participa, del 3 al 5 de febrer, en la primera edició de la Barcelona Wine Week, una fira especialitzada en vins espanyols que pretén ser el gran aparador per al sector. Per aquest motiu, la Conselleria ha organitzat una ponència i un tast amb vins de Mallorca. Anirà a càrrec del sommelier del Grup Santi Taura, Joan Arboix, qui s’encarregarà d’explicar els trets singulars dels vins que s’elaboren a Mallorca. En concret, el tast i la ponència giraran al voltant de quatre vins: dos de la Denominació d’Origen Binissalem, un de la Denominació d’Origen Pla i Llevant, i un altre de Vi de la Terra Mallorca. L’activitat està programada per a dimarts, 4 de febrer, a les 13 hores, a la Sala Príncipe del Recinte de Montjuïc.

La Barcelona Wine Week substitueix la fira Intervin i pretén ser una plataforma de promoció i internacionalització dels vins espanyols. Inclou una superfície d’exposició de 20.000 m2 i la previsió de superar 18.000 visitants, tots els quals professionals.

Des de les Balears, hi serà present el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Binissalem, així com cellers a títol individual com algunes de Vi de la Terra Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.