Martí León Orfila presenta les novetats de la marca ECHO a Ciutadella

El proper 7 de febrer es celebra  l’acció de promoció del comerç local i de proximitat “ECHO només per avui” on Martín León Orfila, el distribuïdor oficial de la marca a la nostra ciutat.

Com indica el nom, la campanya “Només per avui” ofereix durant un únic dia els millors preus en tota la gamma de productes de la marca en els principals Distribuïdors Oficials ECHO de tot el país. Aquesta acció, celebrada a diferents dies al llarg dels propers mesos, pretén animar la venda als comerços especialitzats locals i de proximitat, cada vegada més amenaçades per les grans superfícies.

Una campanya que, gràcies a la crida dels descomptes, vol transmetre i protegir les bondats de comprar als comerços de proximitat, en els quals encara valoren el cara a cara, tenir cura al seu client, garantint una experiència de compra i una confiança que només ells poden oferir. Aconsellant sobre el que millor s’adapta a necessitats específiques, facilitant tota la informació necessària perquè l’elecció sigui la correcta i, el més important, oferint la certesa que sempre hi seran prestant el seu millor atenció i servei.

Martín León Orfila mostrarà les novetats de la marca japonesa per a la temporada 2020, entre les quals destaca la nova gamma de maquinària portàtil de jardineria a bateria. Gràcies a les seves potents bateries de 50V i 58v, amb l’última tecnologia de Ion-Liti, els aficionats a la jardineria ja poden gaudir d’un tallagespa, una motoserra, una desbrossadora, 1 tallabarders i un bufador silenciosos, amb baix nivell de vibracions, zero emissions, molt fàcils d’usar i amb un manteniment molt econòmic.

Una altra de les novetats de la marca serà segur molt benvinguda a la zona: la motoserra de poda més lleugera de mercat, la ECHO CS2511WES, amb la seva nova versió especial de mango darrere. Una joia per als professionals de la poda i molt apreciada en l’olivar. I també el bufador PB8010, el més potent i lleuger de la seva classe, que permet realitzar totes les tasques relacionades amb la preparació de terra i la recollida de l’oliva, i altres usos com la recollida de l’avellana o la neteja de zones urbanes, jardins i grans espais públics.

Martín León Orfila és un comerç local dedicada a la venda i reparació de tot tipus de maquinària agrícola, forestal i industrial. Presta assessorament professional i personalitzat en la compra, tant amb maquinària hobby, com a professional o semiprofessional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.