Tres establiments de Grupotel a Ciutadella premiats per TUI

Grupotel Macarella Suites und Spa i Grupotel Playa Club, tots dos a Son Xoriguer, Ciutadella, l’Hotel Sant Tomàs i el Royal Son Bou Family Club són els 4 hotels de Menorca que han estat guardonats amb els premis TUI Unwelt Champion 2020, que reconeixen la gestió mediambiental d’aquests establiments.

Per altra banda l’establiment Aldea Cala en Bosch, també de la cadena hotelera mallorquina Grupotel, ha aconeguit el TUI Top Quality 2020.

En total Espanya ha rebut 74 premis i 4 han estat per a establiments de la nostra illa, i només podien optar a ells els hotels que compten amb un certificat de sostenibilitat, atorgat per un tercer arran de la inspecció in situ de cadascun dels establiments. El grup turístic TUI també té en compte l’opinió dels seus clients per lliurar aquest reconeixement.

A més, els hotels premiats han de servir aliments regionals, de temporada i ecològics, tenir jardins cuidats, amb plantes autòctones, i donar suport a projectes caritatius de la pròpia regió. També deuen utilitzar energies renovables i productes ecològics i disposar de sistemes d’estalvi d’energia i aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.