Cs Balears demana a Sánchez que torni els 78 milions d’l’IVA de 2017 i no s’els quedi per intentar quadrar els comptes Patricia Guasp considera que Sánchez i el seu govern són una màquina d'incomplir la seva paraula i menysprear les comunitats autònomes

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Ciutadans, Patricia Guasp, ha explicat que la formació taronja insta el Govern balear a que reclami de manera formal, contundent i immediata al Govern central el desbloqueig de la quantitat de 78 milions d’euros que correspon a la Comunitat de les Illes Balears.

A més, Guasp ha explicat que en la PNL també s’insta al Govern que sol·liciti a Govern central a convocar el Consell de Política Fiscal i Financera de les Comunitats Autònomes, per tal de reactivar l’òrgan encarregat de coordinar la hisenda estatal i les Comunitats Autònomes , el qual porta més d’un any sense reunir-se.

“Cs vol reivindicar amb aquesta proposta que els diners pertanyen a les comunitats autònomes i el Govern central està incorrent en una apropiació indeguda per intentar quadrar uns comptes, anteposant els seus fins electoralistes al fet que els governs autonòmics puguin disposar dels seus diners legítimament per a la prestació de serveis essencials als ciutadans com la Sanitat, l’Educació o la Dependència “, ha manifestat Guasp, que ha afirmat que” Sánchez i el seu govern són una màquina d’incomplir la seva paraula i menysprear les comunitats autònomes “.

Finalment, la diputada de la formació taronja ha assegurat que “novament, constatem la incapacitat de la presidenta Armengol i del vicepresident Yllanes amb el Govern de Sánchez i d’Iglesias” i ha exigit a la presidenta Armengol que faci un pas més, i plantegi una reclamació judicial dels diners que pertanyen als balears com han fet en altres comunitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *