Engega el projecte «Som coolinquiet»

Ahir es va presentar el projecte «Som coolinquiet», una nova iniciativa engegada pel departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, amb el suport del departament de Mobilitat. La presentació va anar a càrrec del conseller Miquel Àngel Maria, la consellera Francesca Gomis, i representants del Club de Volei de Ciutadella i del Menorca Bàsquet.

El projecte «Som coolinquiet» és un portal web mitjançant el qual es poden aconseguir els bitllets de bus per assistir a diferents esdeveniments culturals, socials i esportius, a un preu assequible. Es tracta d’una actuació que té per objectiu facilitar el transport públic als joves perquè puguin participar en diferents activitats que se celebrin a Menorca. «Som coolinquiet» ofereix la possibilitat de gaudir d’un oci alternatiu sense que el transport públic sigui un escull.

Així com ha explicat el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Maria,  aquest projecte respon a «una necessitat que ens han expressat molt joves de Menorca, i és que tenen poques opcions per desplaçar-se d’una punta a l’altra de l’illa per assistir o participar en activitats d’oci».

Per engegar aquest projecte, i segons s’ha explicat durant el transcurs de la presentació, s’ha optat per fer una prova pilot. D’entrada s’ha identificat que un bon grup de joves assisteixen als partits de bàsquet de l’Hestia Menorca, així com també als partits de voleibol de l’Avarca Menorca. No obstant, s’ha detectat que els joves assistents a l’Hestia Menorca són de la part de Llevant de Menorca, i els de l’Avarca Menorca de Ciutadella. Amb aquesta iniciativa es pretén apropar ambdues competicions a tot el jovent de Menorca, sense que el transport públic pugui ser una limitació.

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha destacat que «es tracta d’una experiència pilot a través de la qual volem acompanyar als dos equips esportius que atrauen més públic a Menorca. Si aquesta iniciativa funciona, progressivament l’anirem ampliant a altres esdeveniments de caire musical, cultural o d’altres que puguin ser d’interès pels joves».

Pots trobar més informació al portal web: somcoolinquiet.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.