Inicia el primer Ple del Consell de Serveis Socials de la legislatura

Aquesta setmana s’ha celebrat el primer Ple del Consell de Serveis Socials d’aquesta legislatura encapçalat per la consellera de Benestar Social del Consell Insular, Bàrbara Torrent. Durant el transcurs de la sessió, s’ha presentat la memòria del Consell de Serveis Socials de Menorca (CSSM) de l’any 2019, s’ha fet un repàs dels projectes i actuacions previstes dins el mateix departament de Benestar Social per a l’any 2020; s’han presentat les actuacions de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears, així com algunes relatives a temes de salut.

S’espera que el CSSM serveixi de base per a l’intercanvi d’opinions i punts de vista dels professionals representants de les entitats, públiques i privades, els quals tenen l’oportunitat d’exposar la situació actual dels col·lectius als quals representen, i posar de manifest les principals necessitats socials detectades, així com també les fites assolides.

El Ple està compost per representants del Consell Insular en matèria de serveis socials, ocupació, educació, cultura i esports i habitatge. A més, compta amb representants de tots els ajuntaments de Menorca, de la Conselleria del Govern, del SOIB i de l’IB-Salut. Així mateix, també estan representades la majoria de les entitats i associacions de Menorca que treballen en benefici de les persones i, especialment, dels col·lectius més vulnerables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.