Pau Morlà Florit, director general de Drets i Diversitat

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, ha aprovat el nomenament del menorquí Pau Morlà Florit com a director general de Drets i Diversitat. Morlà és diplomat en Magisteri i llicenciat en Geografia per la UIB. És funcionari de carrera des de l’any 1990 i ha treballat com a docent a diferents centres educatius de les Illes Balears. Va ser regidor de l’Ajuntament d’Alaior durant vint anys (1995-2015) i batlle d’aquesta localitat de 2004 a 2011. També ha estat diputat per les Illes Balears al Congrés en la tretzena legislatura.

La seva tasca al capdavant de la Direcció General de Drets i Diversitat serà coordinar les polítiques d’igualtat i diversitat. Això passa per impulsar la incorporació de la perspectiva LGTBI i d’accessibilitat universal en les polítiques, els serveis i les actuacions d’àmbit autonòmic, i també pel foment de la participació social en matèria de diversitat sexual i de gènere. Mitjançant aquesta Direcció General, el Govern de les Illes Balears desenvolupa accions de formació i sensibilització en matèria de diversitat funcional, sexual o de gènere; promoció dels valors de la diversitat humana i de la igualtat de tracte a totes les persones amb independència de la seva orientació sexual, identitat sexual i de gènere, ètnia, cultura, procedència, religió, creença, o qualsevol altra situació o diversitat funcional. Tot això es fa en col·laboració i coordinació amb els consells insulars i altres institucions de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *