El PP instarà a l’equip de gover que doni un ús les coves de Baixamar Segons el grup municipal del Partit Popular, és perfectament compatible la conservació el patrimoni amb l'activitat lúdica i econòmica a les coves

“Estem totalment d’acord amb la recuperació de la muralla, que embelleix la imatge de l’port i suposa la recuperació i conservació d’un patrimoni de gran valor històric, però també s’ha de recuperar i mantenir l’activitat econòmica i el dinamisme en el port, que és un dels atractius turístics més importants de Ciutadella “, ha manifestat el portaveu de el grup Popular, Antoni Juaneda.

Juaneda afegeix que “Sempre respectant la normativa urbanística i de conservació de patrimoni, s’ha d’afavorir a les coves l’establiment d’activitats que, d’una banda suposen un ingrés de diners per a les arques municipals, i per una altra, afavoreixin l’oci a la zona per mantenir l’ambient i dinamisme que sempre ha tingut el port “.

Segons el grup municipal del Partit Popular, és perfectament compatible la conservació el patrimoni amb l’activitat lúdica i econòmica a les coves.

“L’equip de govern d’esquerres ha d’abandonar el “No al Turisme” i afavorir i facilitar que la iniciativa privada generi activitat econòmica i llocs de treball”, assegura Juaneda.

El fet de no convocar un concurs per a la cessió o lloguer de les coves a la iniciativa privada pot provocar que l’Ajuntament deixi d’ingressar uns 200.000 € anuals. I com estem convençuts que no faran res en tot el mandat, això pot suposar uns 800.000 € en 4 anys, que arriben a l’milió d’euros si a això afegim que a l’Kiosko de el Born segueixin sense donar-li cap utilitat.

La nostra moció, ha avançat Antoni Juaneda, “anirà en aquest sentit, que l’Ajuntament es pronunciï sobre què fer amb les coves del port, perquè fins ara no han mostrat cap interès ni se sap quines són les seves intencions. És important que es produeixi un debat sobre aquests aspectes que afecten el patriminio municipal i a com l’Ajuntament pot afavorir l’activitat turística, i conèixer el posicionament de tots els grups “

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.