El Consell Insular convoca, un any més, els ajuts per a entitats que presten serveis socials

El departament de Benestar Social ha obert, un any més, la convocatòria d’ajuts destinada a entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin programes d’atenció a persones en l’àmbit social. Aquestes ajudes es convoquen per tercer any consecutiu, i la dotació pressupostària és de 160.000€. L’import màxim al qual pot optar una entitat és de 40.000€ i les actuacions objecte de subvenció s’han d’haver desenvolupat durant l’any 2019.

La finalitat d’aquestes ajudes és el finançament de projectes i d’activitats de serveis socials en l’àmbit de Menorca que contribueixin a fomentar l’autonomia personal, la qualitat de vida i el benestar social en el camp de la dependència, la promoció de l’autonomia de les persones majors, la pobresa, la malaltia crònica i l’atenció a la família.

Com a novetat d’enguany, en què el Consell Insular compta amb les competències en matèria de polítiques de gènere i dona i LGTBI,  també s’hi podran acollir les entitats que desenvolupin projectes i activitats destinades a fomentar la igualtat entre homes i dones, i la inclusió social de les persones LGTBI. D’aquesta manera, la institució insular vol seguir fent passes cap endavant per aconseguir una societat plenament inclusiva i eliminar qualsevol discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Les sol·licituds s’han de presentar formalitzades electrònicament abans del 12 de març a: www.cime.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.