Jordi Torres i els germans Ponsetí es citen a les Copes d’Espanya i Olympic Week de Torrevieja

La ciutat de Torrevieja es converteix aquests pròxims dies en la capital espanyola de la vela, ja que allà es durà a terme la Comunitat Valenciana Olympic Week i les Copes d’Espanya de les classes Làser Stàndard i Radial. I entre els millors del país hi seran tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella, amb bandera de les Illes Balears: Pere Ponsetí en Stàndard i en Radial, Jordi Torres i  David Ponsetí.
L’Olympic Week es tracta d’un campionat de classes olímpiques que es fa cada any en aigües valencianes i aquest any el fan coincidir amb la Copa d’Espanya Stàndard i Radial, fent per tant dos campionats en un.
Quant al paper que puguin tenis els tres representants del CN Ciutadella, a destacar el retorn a la competició del major dels Ponsetí, Pere, qui si tot va bé, aspira a estar dins els tres primers. Per la seva part,Jordi Torres, ja en Radial, podria lluitar per el Top-10 i finalment, David Ponsetí, el menor de la tripleta del CNC, va a Torrevieja a fer un bon paper, ja què és la categoria superior a la seva i hi va com a entrenament per preparar el seu Campionat d’Espanya de Làser 4.7 (seva categoria) que viurà aquest mes de febrer mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *