Actes 8 Març

“Jornades Gastronòmiques de Sa Perdiu” L'Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants adherida a PIME Menorca organitza per tercer any consecutiu les jornades gastronòmiques vinculades amb la perdiu.

Les “Jornades Gastronòmiques de Sa Perdiu” es consoliden amb la celebració de la tercera edició, formant part del Calendari de Jornades Gastronòmiques fixes que organitza l’Associació, promocionant la gastronomia menorquina i el producte local entre residents, visitants i turistes fora de temporada alta.

Les “Jornades Gastronòmiques de Sa Perdiu” tindran lloc els dies 8 i 9 de febrer de 2020, oferint un plat o menú que inclogui la perdiu.

Aquest any se suma un municipi més a les jornades, Ciutadella, ja que en les edicions anteriors s’havia focalitzat en el centre de l’illa, Ferreries i Es Mercadal.

Sis restaurants elaboraran plats tan desitjables com ara perdiu amb col, perdiu amb ceba, peerdiu en escabetx,  paté de perdiu, arròs melós de perdiu i ceps o amanida de perdiu escabetxada amb verdures adobades.

Aquarium Port – Ciutadella  – Tl. 971 386 700

Loar Ferreries – Ferreries – Tl. 971 374 181

Mesón Rias Baixas – Ferreries – Tl. 971 374 558

Ca n’Aguedet – Es Mercadal – Tl. 971 375 391

Hotel Jeni & Restaurante –Es Mercadal – Tl. 971 375 059

Moli d’Es Racó – Es Mercadal – Tl. 971 375 392

Aquesta acció s’inclou en el programa d’activitats de la pròpia “Fira de sa Perdiu de Menorca” que organitza la Societat de Perdigoters de Menorca. I compta amb la col·laboració de la Fundació Foment de l’Turisme de Menorca i PIME Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.