Els palistes del Club Nàutic Ciutadella competeixen a Eivissa

El Club Nàutic de Santa Eulàlia d’Eivissa organitza aquest dissabte dematí dia 8 de febrer la primera i esperada Copa Balear de Promoció del 2020, per a les categories Benjamí, Aleví i Infantil en K-1 i allà hi serà demà la flota del Club Nàutic Ciutadella, amb Joan Marquès com a entrenador i acompanyant.
Fins a onze palistes d’Es Nàutic viatgen a la pitiusa major per aquesta primera cita del curs 2020: Marc Sans, Berta Sans, Marc Llompart, Albert Riera, Joan Vinent, Miquel Llompart, Haize Quevedo, Iván Zornoza, Alba Jáimez, Nàdia Salvador i Neus Riera.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *