José Luis Benejam, batle d’Alaior, tracta la problemàtica dels pluvials amb Miquel Mir, conseller de Medi Ambient

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat per Cristóbal Marqués, regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, ha mantingut aquest matí, a petició de l’Ajuntament d’Alaior, una reunió amb Miquel Mir, conseller de Medi Ambient, per tractar la problemàtica dels pluvials a Alaior. La reunió ha tingut lloc a la seu de la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear a Palma.

A la reunió, Benejam ha expressat la seva preocupació i la de tots els veïns i veïnes del poble respecte de tot el que té a veure amb els problemes que ocasionen els pluvials a Alaior.

Benejam ha deixat clar que, aquest és un assumpte prioritari per l’Ajuntament i per tots els alaiorencs i alaiorenques que veuen com, cada vegada que plou un poc més de l’habitual, s’inunden algunes àrees del poble, afectant moltes famílies.

Per això, Benejam i Marqués han demanat solucions serioses per mitigar els efectes dels temporals que cada vegada són més freqüents i agressius, sent conscients que tot el que té a veure amb aquesta qüestió és competència del Govern Balear.

Miquel Mir, conseller de Medi Ambient del Govern Balear s’ha mostrat sensible cap a tot l’expressat i ha manifestat el seu interès a contribuir a aportar alguna solució efectiva, comprometent-se a encarregar un estudi de cara a explorar la

Ajuntament d’Alaior

Carrer Major, 11, Alaior. 07730 Menorca (Illes Balears). Tel. 971 37 10 02. Fax: 971 37 29 58

Alaior, 11 de febrer 2020

page2image1790176

viabilitat de realitzar infiltracions a determinats terrenys del poble. D’aquesta manera es solucionarien moltes de les molèsties que ocasionen les pluges.

Ambdues administracions han mostrat el seu convenciment en què les persones són el més important i s’ha de vetllar per la seva seguretat, pel que, des de l’Ajuntament d’Alaior s’ha demanat la màxima celeritat per contractar i desenvolupar l’estudi esmenat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.