Aprovat el projecte de millora del paviment del camí del Pilar

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat aquest dimecres el projecte de millora del paviment del camí d’accés al Pilar.

L’actuació compta amb un pressupost d’execució de 141.562,09€, un import que es finançarà íntegrament amb pressupostos municipals. 

El projecte contempla obres de millora en un tram d’aproximadament 3 kilòmetres que va des de la carretera Me-1 fins al camí d’accés a la finca d’Alfurí de Dalt, que es va asfaltar fa més de trenta anys. La intervenció consistirà en retirar les restes de terra i herbes de les voreres, i aplicar una capa d’aglomerat asfàltic de 4cm. d’espessor al llarg de 1.840ml, i a la resta del camí, que es troba en millors condicions, es farà un cloteig. 

El projecte compta amb un informe favorable de Medi Ambient, necessari al trobar-se dins una ANEI (Àrea Natural d’Especial Interès), segons el qual la natura de les obres, que són bàsicament de reposició, estan d’acord amb la normativa vigent.

La reforma d’aquest tram ha estat impulsada per la Regidoria de Camins Rurals de l’Ajuntament i s’afegeix a altres actuacions ja executades que s’han dut a terme en trams com ara el camí de Son Saura, Cala’n Turqueta, La Vall, Hort de ses Taronges, La Trinitat, etc. Per tot plegat, l’equip de govern, i la regidoria en particular, han expressat la seva voluntat de mantenir un compromís permanent amb la millora dels camins rurals del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.