Finalitzen les obres dels projectes finançats amb la recaptació de la regularització de places turístiques des Mercadal

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i el Batle de l’Ajuntament des Mercadal, Xisco Ametller, han visitat avui els projectes finançats pel fons de regularització de places turístiques al terme des Mercadal. Així, es donen per concloses les obres que es van iniciar l’any 2018.

Cal recordar que el Consell Insular, amb aquest fons, va voler reconèixer l’esforç econòmic que els establiments d’allotjament van fer en el moment de regularitzar les seves places turístiques. En aquest sentit, es va proposar revertir la inversió que es va fer a  les zones turístiques on s’ubiquen aquests establiments, millorant així, també, l’estat de les urbanitzacions de Menorca.

En total, a Menorca, es realitzarà l’execució de 23 actuacions amb una inversió de 2.243.500€. En concret, as Mercadal s’han destinat 332.500€ corresponents a la regularització de 95 places turístiques de 4 establiments.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha remarcat la importància de millorar l’estat de les urbanitzacions turístiques amb infraestructures de qualitat al servei dels nostres residents i turistes i ha assegurat que “aquesta seguirà sent una de les principals prioritats d’aquesta legislatura. Des del departament d’Ordenació Turística ja s’està treballant amb l’estudi de necessitats de les urbanitzacions turístiques de la nostra illa i també amb la recerca de fons econòmics per fer-ho possible”.

Projectes realitzats as Mercadal

1. Projecte d’execució per a la renovació de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic a la urbanització de Punta Grossa. 

2. Projecte d’execució per la millora del carrer Sa Marina de la urbanització de Coves Noves: Aproximadament l’execució de 250m de vorera, dotar la zona d’enllumenament públic i nou col·lector de sanejament que es col·locarà baix la nova vorera. 

3. Projecte «Rutes saludables Arenal d’en Castell, Coves Noves i Punta Grossa». Les millores consisteixen amb la senyalització horitzontal i vertical. També es millorarà la senyalització vial tant horitzontal com pas per a vianants com vertical, també es faran les millores necessàries per donar compliment al reglament d’eliminació de barreres arquitectòniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.