Joan Pons Roselló, elegit millor venedor de l’ONCE 2019 a les Illes Balears Joan, venedor amb discapacitat, adscrit a l'agència de Menorca, es dedica a la venda de productes de joc de l'ONCE des de fa 6 anys

Juan Pons Roselló ha estat seleccionat com el millor venedor de l’ONCE de l’any 2019 en l’àmbit de la Delegació Territorial de les Illes Balears. Un guardó amb el qual l’Organització tracta de reconèixer anualment l’esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.

Joan Pons, venedor amb discapacitat, adscrit a l’Agència de Menorca, es dedica a aquesta tasca des del 2 de gener de 2014. Destaca per la seva constància i perseverança, però malgrat les seves grans qualitats com a venedor, encara no ha donat un gran premi, si bé ha repartit bastants premis de ‘Triplex’ i fins a 1.000 euros en algun Rasca.

En el terreny més personal, és un amant dels cotxes, tant pel molt que li agraden les curses, sobretot les de Fórmula 1, com perquè col·lecciona cotxes i pistes d’Scalextric, és un romàntic del motor. També és un “manetes”, perquè fa maquetes i repara tot allò que cau a les mans.

Joan, al costat dels altres vint-i-un venedors seleccionats de tots els punts d’Espanya van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d’un sopar de gala celebrada a l’Hotel ILUNION Pius XII de Madrid, en què van estar acompanyats pels màxims responsables de l’Organització.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència i companyonia, en què hi va haver temps per a visites guiades per Madrid; assistència a un espectacle cultural; dinars i sopars de convivència; i temps lliure per al seu propi gaudi.

A les Balears, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 580 venedors, tots ells persones amb discapacitat.

Reconeixement institucional a la “Bona gent ONCE”

Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l’ONCE de l’any 2019, en la seva XIII edició, va ser el de “Bona gent ONCE”, com ja es va fer en anys anteriors, i va transcórrer sota els valors del Talent , Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Respecte, Iguals i Proximitat.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l’ONCE té en compte a l’hora de seleccionar a aquells venedors que han destacat al llarg de l’any, a més del propi exercici del seu treball, la seva actitud en el lloc, el seu grau d’implicació en la vida institucional de l’Organització i el seu compromís amb la tasca social.

També com en anteriors edicions, l’aspecte més original de la gala va ser la conversió de la sala on va transcórrer l’acte en un improvisat estudi de ràdio en el qual es desenvolupava un singular programa, on es van entremesclar entrevistes, publicitat, reportatges, trucades telefòniques, regals sorpresa, etc., tenint com a motor principal el propi sorteig de l’ONCE i tots els seus elements.

En el mateix, sota la conducció de l’popular locutor de ràdio Juanma Ortega, van ser erigint-se com a autèntics protagonistes de la gala dels venedors i venedores premiats. Tot això amenitzat amb diversos sketch dels grups de teatre Yllana i La Cuca de llum (d’ONCE Madrid), relacionats amb la venda de productes de joc de l’ONCE i els seus protagonistes, els venedors.

Amb aquesta cerimònia anual l’ONCE pretén fer un reconeixement especial a tots aquests treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l’any i, per extensió, als prop de 20.000 venedors de l’Organització que conformen en l’actualitat el principal canal de vendes dels seus productes de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.