L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, adherida a PIME Menorca, organitza la cinquena edició de les “Jornades Gastronòmiques de Peix” on el peix i el marisc són els ingredients protagonistes dels restaurants.
L’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc dos caps de setmana com ja és habitual, amb un menú especial de migdia a força de peix i / o marisc com a ingredients principals. El menú es podrà degustar divendres, dissabte i diumenge, durant els dos últims caps de setmana de febrer. Concretament els dia 14,15, 16, 21,22 i 23 de febrer.
El menú de les “Jornades Grastronòmiques de Peix” serà diferent en cada un dels vuit restaurants que hi participen, el que dóna opció a fer una ruta gastronòmica per diferents municipis de l’illa: Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal i Maó.
Els menús es podran consultar a la web www.gastronomiamenorca.es , i es recomana que al reservar taula es consulti el menú de cada dia a l’tractar-se de producte fresc.
Es podran degustar plats tan desitjables i típics com, Perol de ratjada, morena fregida, Albergínies amb gambes, entre molts altres.
Establiments participants per poblacions:
Cafè Balear – Ciutadella
Aquarium Port Ciutadella – Ciutadella
Mesón Rías Baixas – Ferreries
Ca n’Aguedet – Es Mercadal
Hostal Restaurante Jeni – Es Mercadal
Moli d’Es Racó – Es Mercadal
23 Can Avelino – Mahón
Restobar Mo – Mahón