Avui s’entreguen els Premis Gastronòmics Menorca 2019

Avui migdia s’entregran els Premis Gastronòmics Menorca 2019 que atorga l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears, serà a les 13,00 h en un dinar a càrrec dels alumnes de cuinad de l’IES Mariangels Cardona, i servit, també, pels alumnes del mòdul de menjador.

Els premis a entregar seràn al cuiner de l’any; restaurant revelació, millor sumiller o cap de sala, millor pastisser o reboster, promoció del producte local, reconeixement a una trajectòria en el món de la gastronomia, bar o gastrobar i el premi Ramon Cavaller Triay al millor restaurant de cuina Menorquina.

Han confirmat la seva presència a l’acte la presidenta del Consell de Menorca, Susanna Mora; la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila; els consellers Miquel Company i Francesca Gomis; la primera tinent de batle de Ciutadella, Noemí Camps, a més de representants de CAEB, PIME, Fra Roger, restauradors, productors i com no, els premiats.

A l’edició digital d’avui capvespre donarem a conèixer els guanyadors i els seus mèrits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *