Renovació del contracte de l’aparcament públic de Punta Nati

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i el propietari del terreny del pàrquing de Punta Nati, Gonzalo de Olives, han signat aquesta setmana la renovació del contracte de lloguer d’aquesta propietat. Es tracta d’una porció dels terrenys de la finca Torre Vella amb una densitat de 6.505 metres quadrats.

L’objectiu d’aquest contracte és vetllar per la seguretat viària, ja que en època estival el nombre d’usuaris és elevat i es requereix una actuació per evitar problemes de seguretat viària pels vehicles d’emergència com per als visitants de la zona. Durant els últims 5 anys ha servit per acollir aproximadament 184 places de vehicles, 2 places de vehicles per a discapacitat i 2 microbusos.

Fins ara només s’utilitzava la meitat de la propietat però, ara, per a millorar les prestacions del pàrquing, està previst habilitar tot el terreny per aquest ús i, així, ampliar i duplicar la capacitat del pàrquing ja existent. Els costos que es derivin de les actuacions necessàries per portar a terme aquesta actuació seran assumits pel Consell Insular.

La vigència del contracte és de quatre anys, prorrogable per un any més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.