La Fira de la Ciència sedueix als alumnes d’ESO


Sembla que els bons virus de la ciència i la tècnica ha aconseguit penetrar als alumnes dels instituts i centres concertats de primer i segon d’ESO de tota Menorca, que han elogiat de manera extraordinària l’experiència d’aquests quatre dies de la Fira de la Ciència i la Tècnica en la seva segona edició que avui dissabte s’ha clausurat. El balanç de públic ha estat molt positiu amb més de dos mil tres-cents visitants que des de dimecres fins dissabte, s’han passejat pels 12 estands del Recinte Firal de Maó.

Tots amb la curiositat d’aprendre o si més no experimentar amb les propostes que els oferien des dels IES Joan Ramis i Ramis de Maó, Col·legi Sant Josep de Maó, IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior, Col·legi La Salle d’Alaior, Ies Josep Maria Quadrado i IES Maria Àngels Cardona com també la Universitat de les Illes Balears, la Universitat Nacional d’Educació a Distancia així com l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer del Centre Oceanogràfic de les Illes Balears. Robòtica, física, química, medicina, fotografia, impressió 3d o circuits elèctrics han estat els grans protagonistes amb unainteractuació pel visitant que donava la possibilitat des de pilotar un vaixell fet amb suro, veure com funciona l’electricitat d’una casa o fer un experiment amb vi.

Des de la Fundació Rubió, el seu secretari, José Antonio Fayas es mostrava molt satisfet tant de la resposta dels alumnes expositors com dels visitants i considerava que s’havien assolit els objectius que va plantejar-se al posar en marxa aquest esdeveniment creat per despertar vocacions científiques i tècniques entre els mes joves. Després de lliurar un diploma d’agraïment als centres educatius, s’ha fet una foto de família amb la mirada posada l’any 2023 quan arribarà una nova edició d’aquesta fira bianual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.