Campionat de Menorca d’hivern de piragüisme 5 títols pel Club Nàutic Ciutadella


Un grup ben nombròs de categoria Benjamí fins Veterà va donar visa aquest dissabte en el Campionat de Menorca d’Hivern 2020 de piragüisme, que suposava el tret de sortida a la primera prova dels Jocs Esportius Municipals 2020 i també era prova d’Esport en Edat Escolar, també amb competició de ‘Paracanoe’, Un Insular organitzat per el Club Nàutic Ciutadella amb uns 60 palistes dels tres clubs de Menorca i que va deixar amb el títiol de Menorca a cinc esportistes d’Es Nàutic: Miquel Llompart i Berta Sans en Benjamí, Albert Riera en Aleví, Marc Sans en Infantil i Josep Marquès en Júnior.
A part, segones posicions d’Es Nàutic per Marc Llompart en Benjamí, Joan Vinent en Aleví, Jordi Marquès en Júnior i Toni Moll en Veterans. Tercers del CNC hi acabarien a la platja de Ciutadella i en una polida jornada de caiac, Nàdia Salvador (Infantil), Josep Mª. Marquès i Pili Cornejo en Veterans.
La resta de destacats del club presidit per Rafel Torrent serien: Haize Quevedo (4), Iván Zornoza (5) i Neus Riera (4) a Infantil, Miquel Salord (5) i Joan Llabrés (6) a Cadet i Alex Pons (4) a Júnior.
Un Insular que complia amb el compromís del Consell Insular de Menorca amb l’esport per a tothom. Tothom hi participà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *