Coinga participarà al prestigiós Salon du Fromage de París La cooperativa donarà a tastar una selecció dels seus productes

La cooperativa menorquina Coinga participa enguany per primera vegada al Salon du Fromage, una prestigiosa fira internacional del sector del formatge i altres productes làctics que es celebra al recinte firal Expo Porte de Versailles de París. Entre els dies 23 i 26 de febrer, Coinga estarà a un estand propi de la fira donant a tastar varietats de formatge Denominació d’Origen Maó-Menorca tendre, semicurat i curat, així com també el formatge de llet crua semi i curat que comercialitza amb el nom de Sa Naveta.

La presència menorquina al Salon du Fromage es veurà reforçada pel fet que enguany Espanya és precisament el país convidat de la fira, de manera que els formatges del país seran els productes més destacats. La passada edició de la fira francesa, que és biennal, comptà amb 230 expositors procedents de 12 països i un total de 7.644 visitants (21% dels quals eren visitants internacionals).

Amb aquesta acció Coinga vol seguir millorant la comercialització dels seus productes a nivell internacional. A part, pel que fa al mercat nacional, la cooperativa menorquina també assistirà a la propera edició de la Fira Alimentària que es celebrarà a Barcelona el proper mes d’abril.

Recordem que Coinga és la primera empresa de Balears en tenir el certificat de benestar animal atorgat per AENOR i està també en tràmits per aconseguir la certificació de llet de pasturatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.