Jornades Gastronòmiques del Producte Local de Temporada Es celebraran del 28 de febrer a l'1 de març i s'obre el període per a la participació de restaurants

Reafirmant el compromís de l’Associació de Restauració de Menorca amb els productors i distribuïdors de producte de Menorca, aprofitant els actes que organitza el Govern de les Illes Balears durant la festivitat de les Illes Balears de l’1 de març, s’organitzen, conjuntament amb Sa Cooperativa del Camp de Menorca, unes jornades gastronòmiques de producte per tal de promocionar el Producte de Menorca. Les dates en les que els restaurants oferiràn els menús es del dia 28 de febrer al 1 de març.

Des de Menorca Restauració i Sa Cooperativa del Camp es fa una crida a la participació per part dels restaurants de l’illa, tot esperant el seu compromís amb la gastronomia menorquina.

Per què participar?
Contribueixes a donar valor al producte i la gastronomia de Menorca.
No té cap cost addicional.
Pots donar a conèixer el teu restaurant i arribar a nous clients beneficiant-te del ressò que es farà dins el marc de les activitats organitzades pel Govern Balear durant el Dia de les Illes Balears.

Condicions de participació
El format i preu del menú és lliure.
La base del menú ha de ser de productes de Menorca (si no és possible la totalitat dels productes).
L’organització s’encarregarà de realitzar les tasques de promoció de l’esdeveniment, elaboració de cartells amb la informació de les jornades, realitzant accions de publicitat i comunicació, tant en mitjans de comunicació tradicionals com en web i xarxes socials.
Les jornades estan obertes a tots el restaurants de l’Illa, siguin o no associats de l’Associació de Restauració de Menorca.

En el cas que esteu interessats en participar envieu un correu a menorca@caeb.es i si teniu qualsevol consulta la podeu enviar també pel mateix correu.
La data límit per a incriure’t és el divendres 21 de febrer.

Per a facilitar l’organització de l’esdeveniment, i fent valer el conveni de col·laboració en l’Associació de Restauració de Menorca i Sa Cooperativa del Camp, aquesta última s’aproparà als participants i els oferirà el producte de Menorca de temporada els dies següent a la data límit de inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.