Merendero Minyones i Restaurant Sa Punta, finalistes mallorquins del II Campionat del Món del Pa amb Oli La fase final del II Campionat del Món del Pa amb Oli se celebrarà el 28 de febrer a Sa Feixina

Merendero Minyones i Restaurant Sa Punta s’han convertit en els finalistes de Mallorca del II Campionat del Món del Pa amb Oli, durant la fase prèvia que s’ha celebrat avui a l’Aula Demostració Mestre Tomeu Esteve de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

Merendero Minyones ha presentat un pa amb oli amb paté de fetge de porc de Felanitx, formatge de la DO Maó-Menorca i cabell d’àngel amb herbes dolces mallorquines.

Per la seva banda, el Restaurant Sa Punta ha fet un pa amb oli amb arengada, formatge de Manacor i ceba fresca, amb oli de D.O. Oli de Mallorca de la zona de Manacor.

Aquests han estat els dos millors pa amb olis entre els tretze participants de Mallorca que han competit per ser els millors a la fase prèvia que s’ha duit a terme de 10.00 a 13.00 hores.

El jurat encarregat d’escollir el millor pa amb oli ha estat format per Igor Rodríguez, xef del restaurant El Txoko de Santa Eulàlia i coordinador del II Campionat del Món del Pa amb Oli; Pep Magraner, president de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Joan Fornari, forner del Forn i Pastisseria Gelabert de Llubí i guanyador del ‘Millor Pa Moreno 2019’; Lydia Larrey, de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca; Lydia Corral, periodista gastronòmica; Maria Tugores, directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i Roger Busquets, xef del restaurant Es Rebost.

Els finalistes de Mallorca i el finalista de Menorca, que es coneixerà avui, competiran entre sí per escollir ‘El millor Pa amb Oli del Món’ el 28 de febrer de 12.00 a 13.00 hores a Sa Feixina, coincidint amb la inauguració de la Fira del Pa amb Oli. El campió es donarà a conèixer el mateix 28 de febrer.

El guanyador de ‘El Millor Pa amb Oli del Món’ i els finalistes disfrutaran de l’oportunitat de vendre el seu Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els tres dies de la II Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març al Parc de Sa Feixina a Palma de Mallorca, amb motiu de la Diada de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.