Actes 8 Març

Ses Voltes Espai Gastronòmic, finalista de Menorca en el II Campionat del Món del Pa amb Oli

 L'establiment situat a Ciutadella ha elaborat un Pa amb Oli de 'salteo' de porc negre amb verdura ecològica, pa de xeixa de la Vall i microbots de coriandre

Ses Voltes Espai Gastronómic s’ha convertit en el finalista de Menorca del II Campionat del Món del Pa amb Oli, durant la fase prèvia que ha tingut lloc aquest matí a Ciutadella.

Ses Voltes Espai Gastronómic s’ha fet amb el primer premi de la semifinal del campionat, amb un Pa amb Oli de ‘salteo’ de porc negre amb verdura ecològica, pa de xeixa de la Vall i microbrots de coriandre.

El jurat encarregat de triar quin ha estat el millor pa amb oli de Menorca, ha estat format per Igor Rodríguez, xef del restaurant El Txoko de Santa Eulàlia i coordinador de l’II Campionat del Món del Pa amb Oli; Pedro Herbera, forner de Herbera Bakery; Bep Al·lès, periodista gastronòmic i Miquel Mariano, president de Fra Roger.

Els finalistes de Mallorca i Menorca (Eivissa i Formentera no han comptat amb representació i la seminifinal ha quedat deserta) competiran entre si per ‘El millor Pa amb Oli del Món’ el 28 de febrer de 12.00 a 13.00 hores en Sa Feixina, coincidint amb la inauguració de la II Fira del Pa amb Oli. El campió es coneixerà el mateix 28 de febrer.

El guanyador de ‘El millor Pa amb Oli del Món’ i els finalistes gaudiran de l’oportunitat de vendre la seva Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els tres dies de la Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març al parc de Sa Feixina a Palma, amb motiu de la Diada dels Illes Balears que organitza el Govern balear.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.