El Consell Balear de Transports aprova 25 llicències VTC temporals per a la pròxima temporada turística

El conseller de mobilitat i habitatge, Marc Pons, ha presidit avui la reunió del Consell Balear de Transports durant la qual s’han aprovat les 25 noves llicències VTC temporals per a la pròxima temporada turística que va des de maig fins a octubre.

L’any passat es va aprovar un decret-Llei fruit de l’acord assolit entre el sector del taxi, els VTC i el Govern. En el marc d’aquest acord es va decidir l’aprovació d’autoritzacions temporals per als VTC amb l’objectiu de cobrir l’augment de demanda que es produeix exclusivament en els mesos de temporada alta. La regulació dels VTC que operen exclusivament durant l’estiu és un instrument més de lluita contra l’intrusisme en el sector, donat que reforça l’oferta legal i la dimensiona, de forma que pot tendre la demanda real existent.

Un dels altres punts que s’han tractat al Consell Balear de Transports ha estat la modificació del Pla Insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de l’illa de Mallorca, amb la finalitat de clarificar la normativa. S’ha aprovat un annex tècnic per definir els paràmetres concrets de construcció de les parades de bus a les carreteres interurbanes de l’illa de Mallorca. D’aquesta manera s’ha adaptat la legislació estatal a la realitat insular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.